ЈОУ Библиотека „Феткин“ Кавадарци

Facebook страна Instagram Прашај го библиотекарот! Нашата локација
 
Home
Посета на библиотеката „Феткин“ PDF Печати Е-пошта
понеделник, 09 март 2020 14:13

89141470 3044293978967643 2121284055436623872 o-min

88339900 3044293388967702 6684022096823058432 o-min

88360931 3044293875634320 4467979367640727552 o-min

 

89179478 3044292688967772 5230556308603666432 o-min

89454081 3044293092301065 7533537155906273280 o-min

89058049 3044294408967600 673271320904990720 o-min

88313749 3044293542301020 1423425889303003136 o-min

89245859 3044294142300960 6828059430026739712 o-min

88253665 3044293265634381 6546990890366271488 o-min

89175326 3044292895634418 7209130996069826560 o-min

89160416 3044292938967747 440718444057329664 o-min

89107922 3044294258967615 5447975206758907904 o-min

89316970 3044293695634338 2376330818474737664 o-min

Последно освежено на понеделник, 09 март 2020 14:28
 

Корисни податоци

Препорачани книги

 • Роберт Ладлам-Московски вектор
 • Венецијанското предавство - Стив Бери
 • Грешница - Весна Радусиновиќ
Previous Next

Препорачани детски книги

 • Јулски дневник-Бошко Смаќоски
 • Девојчето од шестата месечина - Муни Вичер
 • Чудна случка во ноќта- Марк Хадон
 • Супердевојче-Томе Арсовски
 • Чудна случка во ноќта-Марк Хадон
Previous Next

Виртуелна библиотека на Македонија

Банер

Работно време

понеделник 08:30 - 19:00
вторник 08:30 - 19:00
среда 08:30 - 19:00
четврток 08:30 - 19:00
петок 08:30 - 19:00
сабота /
недела /

Библиотека Феткин на Facebook

Facebook Image

Најчитани книги

 • Девојката која играше со оган - Стиг Ларсон
 • Девојката што го урна осилото - Стиг Ларсон
 • Девојката со тетоважа на змеј - Стиг Ларсон
 • Џеноф Пам-Сопругата надипломатот
 • Ден Браун-Ангели и демони
 • кристин каст-избрана
 • мерилин кеј-далеку од очи далеку од срце
Previous Next

Најчитани детски книги

 • Посегнете по ѕвездите
 • Девојчето од шестата месечина - Муни Вичер
 • Ривали - Синди Џефрис
 • Тајни амбиции- Синди Џефрис
 • Хари Потер и полукрвниот принц - Џ. К. Раулинг
 • Нина и клетвата на пернатата змија - Муни Вичер
 • Новородена ѕвезда-Синди Џефрис
Previous Next

[+]
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • blue color
 • green color