Саем на книгата 2013


05.11.2013

Во рамките на месецот на книгата, Библиотека ФЕТКИН-Кавадарци организираше САЕМ НА КНИГАТА 2013 (28.10.2013 – 02.11.2013)

Saem-na-knigata-2013

Галеријата на фотографии од САЕМ НА КНИГАТА 2013 можете да ја погледнете на овој линк