70 години од смртта на народниот херој Стефан Хаџи – Тефов Феткин


19.03.2014

70 години од смртта на народниот херој Стефан Хаџи – Тефов Феткин, чие име го носи библиотеката во Кавадарци.
По тој повод Библиотеката „Феткин“ одржа Свечена Академија во малата сала при Домот на културата на 18 март (Вторник) во 12 часот.

Svecena-akademija-1

Svecena-akademija-2

Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.