Библиотека “Феткин” во соработка со Општина Кавадарци го отпочна празнувањето на празникот “Св.Трифун” со поетско читање “Вино и поезија”


13.02.2024

Библиотека “Феткин” во соработка со Општина Кавадарци го отпочна празнувањето на празникот “Св.Трифун” со поетско читање “Вино и поезија”.
Гости на вечерта беа претставници од збратимениот град Бољевац, Република Србија, а се служеше вино од винаријата “МГ” Кавадарци.