Билиотека Феткин Ви подарува


23.12.2021

Почитувани наши верни читатели и следбеници на пишаниот збор, предновогодишниот период е синоним за среќа, насмевки и подароци, по тој повод ние оваа недела ви подаруваме платненa торбa за книга.Со овој поддарок воедно се вклучуваме во заштита на животната средина за почисто и поубаво Кавадарци .