Продолжува забавата и дружбата со Board games


19.07.2019

Продолжува забавата и дружбата со Board games во просториите на библиотека „ФЕТКИН“. На следните фотографии можете да погледнете за активностите од оваа промоција. Активностите се реализираат секој вторник и четврток во 12 часот.

67385569 2544444818952564 113208779507499008 o

67141802 2544445622285817 6884804323193126912 o

67554937 2544445125619200 164641382244286464 o

 

66914306 2544445808952465 2667146825068183552 o

67012993 2544445728952473 8963402661474861056 o

67062661 2544445318952514 1122623555465379840 o

67416932 2544445205619192 8196566745041862656 o

67465821 2544445008952545 2445242963148668928 o

67559690 2544445418952504 1579487662056669184 o

67401203 2544444545619258 5610842398142758912 n