Да им го честитаме празникот 8 Март на сите мајки и жени со убави стихови, реченици, слики…


07.03.2022

Крeативна работилница по повод празникот на жената 8 Март со учениците од Va одд. од ООУ „Страшо Пинџур“ со наставничката Роза Кујунџиева.