Директорот на Библиотека Феткин Кавадарци беше дел од тимот за промоција на монографијата “50 години распеани валандовчани”


04.11.2023

Синоќа директорот на Библиотека Феткин Кавадарци беше дел од тимот за промоција на монографијата “50 години распеани валандовчани” како дел од манифестацијата по повод љубилејот на распеаните. Манифестацијата се одржа во концертната сала на Дом на култура 25 Мај во Валандово.