Манифестација “Пролет,љубов,смеа”


21.04.2022

Денес во рамки на манифестацијата “Пролет,љубов,смеа” организирана од Дом на култура “Крсте Мисирков” Свети Николе, претставници на нашата Библиотека учествуваа на наградниот конкурс. Претставничката Драгица Тасева под менторство на професор Влапко Тасев во категоријата младинци до 18 години го освои првото место. Честитки до учесниците и менторите.