Музички хепенинг „Во светот на бајките“


26.12.2018

На 26.12.2018 година (среда) во 13.30 во просториите на библиотеката „Феткин“ се одржа музички хепенинг „Во светот на бајките“.

48921751 2206754412721608 84040320865533952 o

49204557 2206753826055000 6261010419947667456 o

 

48414969 2206754252721624 8880364038651904000 o

49019438 2206753849388331 4824487521796751360 o