Натпревар по слемирање и ликовна работилница


22.04.2016

Во организација на Домот на културата” Иван Мазов Климе” и библиотеката “Феткин” се одржа натпревар по слемирање на кое земаа учевство над 20 учесници од цела Македонија

IMG 1528

IMG 1428

IMG 1465

IMG 1557

IMG 1567

IMG 1577

IMG 1592

IMG 1598

IMG 1610

IMG 1618

IMG 1629

IMG 1637

IMG 1645

IMG 1647