Одбележување на меѓународниот ден на мајчиниот јазик


18.04.2016

На 21 февруари 2016  во просториите на библиотека Феткин се одбележа меѓународниот ден на мајчиниот јазик

Magunaroden-den-na-majciniot-jazik

Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.