Онлајн прашалник


23.01.2014

За сите деца до 14 години, ве молам одвоете малку време и пополнете го нашиот прашалник на овој линк.

 

Ви благодариме за одвоеното време при пополнување на овој прашалник ЈОУБиблиотека „ Феткин“ Кавадарци