Прекрасната Василиса


02.06.2014

Драматизација на анимираната сликовница „Пракрасната Василиса“

Prekrasnata-Vasilisa-1

Prekrasnata-Vasilisa-2

Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.