Проекција на цртаниот филм „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА“


17.10.2012

На 5 октомври 2012 година се одржа Проекција на цртаниот филм „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА“.

Alisa1

Alisa2

Alisa3

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно тука