Промоција книгите “Што е, што не е” и “Ај погоди” од Васил Мукаетов


14.06.2012

promocija_na_Vasil_Mukaetov_1
promocija_na_Vasil_Mukaetov_5
promocija_na_Vasil_Mukaetov_8

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно тука