Промоција на книгата ,,Монотонија,, од Бобан Богатиновски


15.06.2012

Промоција на книгата ,,Монотонија,, од Бобан Богатиновски, реномиран автор од Куманово, Македонија. Промоцијата се одржа на 06 април 2012 год. во просториите на Библиотеката ,,Феткин,, во 13 часот.

kniga_001

kniga_005

kniga_006

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно тука