Промоција на книгата „Скокни-прескокни“ од Васил Мукаетов


23.04.2018

По повод светскиот ден на книгата и авторското право, во библиотеката „Феткин“ се одржа промоција на книгата „Скокни-прескокни“ од писателот Васил Мукаетов, добитник на наградата „Ванчо Николески“. Гости на промоцијата беа учениците од 2-ро одделение од училиштето „Тоде Хаџи-Тефов“ од Кавадарци.

31172121 1855879751142411 3270718845463035904 o-min

31144252 1855880987808954 3946289232296804352 o-min

 

31166314 1855879961142390 6501516601269944320 o-min

31206424 1855881067808946 2034396974412726272 o-min