Промоција на книгата „Со солзи по патот на судбината“ од Диме Ристов


05.06.2024

Промоција на книгата „Со солзи по патот на судбината“ од Диме Ристов. Одржана на 22 Мај 2024 година во Центарот за Култура Ацо Ѓорчев Неготино