Промоција на книгите: “Простувања” и “Виножито во квечерина” и двете од роднокрајниот автор, Гордана Кароловска


01.06.2023

Промоција на книгите: “Простувања” и “Виножито во квечерина” и двете од роднокрајниот автор, Гордана Кароловска.
Промоцијата се одржа во просториите на ЈОУБиблиотека “Феткин” – Кавадарци