Првачињата од ООУ„Тоде Хаџи -Тефов“ Кавадарци во посета на библиотеката „Феткин“


08.10.2014

Посета на ученици од I одделение од ООУ„Тоде Хаџи -Тефов“ Кавадарци во библиотеката „Феткин“ на 8 октомври 2014 година.

10626380 607121636065767 428930482872197394 o

1966230 607121496065781 1075179356286113356 o

10556863 607121896065741 3651712792483690114 o

10708756 607121649399099 3445981715634631034 o