САЕМ НА КНИГАТА


27.10.2016

 

ЈОУ Билбиотека “Феткин”, Градоначалник и Совет на општина Кавадарци организираат:

САЕМ НА КНИГАТА – Патувајте во светот на книгите

Саемот ќе се одржи од 31.10.16 до 05.11.16 – Свечено отварање на 31.10.16 Понеделник во 19 Часот.ПЛАКАТА -САЕМ НА КНИГАТА 2016