САЕМ НА КНИГАТА 2022 – КАВАДАРЦИ


26.10.2022

По две години пауза, ЈОУ Библиотека Феткин Кавадарци, Советот и Градоначалникот на Општина Кавадарци, со гордост ви го најавуваат, Саемот на книгата 2022.
Со свечено отварање на 31.10.2022 (Понеделник) во 12 часот, па се до 04.11.2022 (Петок) љубителите на книгите ќе можат да ги збогатат своите домаши библиотеки по саемски цени со изданијата на:
Ве очекуваме