САКАМ КНИГИ во Кавадарци


19.10.2022

Славењето на месецот на книгата го започнуваме со еднодневен продажен саем на Сакам Книги , Како најава на традиционалниот саем на книга во Библиотека Феткин.
Повелете На 𝟐𝟓.𝟏𝟎.𝟮𝟬𝟮𝟮 (вторник) од 10 до 18 часот.