Среќни Празници ви посакува тимот на Библиотека Феткин Кавадарци


27.12.2023

Ако здравјето е најважно, среќата најпотребна а љубовта неопходна. Искрено Ви посакуваме сево ова да биде дел од вашиот живот во Новата година!
Среќни Празници ви посакува тимот на Библиотека Феткин Кавадарци.