ВРЕМЕ ЗА ПРИКАЗНИ


17.11.2021

Во посета на библиотеката „Феткин“ беа дечињата од „Скалило Плус“,разгледаа многу сликовници, читавме приказни, боевме боенки, a времето поминато со нив ни го разубави денот.