За потребите на информативниот дел на Библиотека Феткин пуштени во употреба 3 информативни лед панели


08.08.2023

За потребите на информативниот дел на Библиотека Феткин Кавадарци, набавени се и пуштени во употреба 3 информативни лед панели во А3 формат, на кои нашите сограѓани ќе бидат информирани за престојни културни збиднувања за територијата на Општина Кавадарци.