Во просториите на Библиотека „Феткин“ се одржа традиционалниот новогодишен концерт „Во светот на бајките“


29.12.2021

Во просориите на Библиотека „Феткин“ се одржа традиционалниот новогодишен концерт „Во светот на бајките“, со професор Љупчо Коскаров и професор Дарко Мариновски, вокал Александар Здравков и Бојана Попова – гитара.