Во просториите на библиотеката „Феткин“, продолжуваме со одбележување на месецот на книгата


26.10.2021

Во просториите на библиотеката „Феткин“, продолжуваме со одбележување на месецот на книгата. Бевме почестени од учениците од V oдделение од ООУ „Тошо Велков Пепето“ со наставничката Александра Ефремов за јавниот час на тема „Оживување на омилена книга“. Ви благодариме на креативноста и трудот кој го вложија учениците заедно со наставничката, ни представуваше задоволство што ни бевте гости.