Концерт на популарна музика „Во Светот на бајките“


27.12.2021

На 28.12.2021 година, во просториите на библиотеката „ Феткин“, ќе се одржи концерт на популарна музика „Во Светот на бајките“ со професорите Љупчо Коскаров и Дарко Мариновски со гостите Александар Здравков и Бојана Попова.