Промоција на книгите „Семеен албум“ и „101 живот“


17.05.2019

Во пресрет на денот на просветителите 24 мај, во просториите на библиотеката „Феткин“ Кавадарци на 17.05.2019, петок, се одржа промоција на книгите „Семеен албум“ и „101 живот“ од Проф. Весна Мојсова-Чепишевска.

60491754 2435372016526512 7480703320089165824 o

60580291 2435375023192878 5528700010440425472 o

60781786 2435373069859740 2077108946702696448 o

60449631 2435371719859875 7247803762071306240 o

60716084 2435372279859819 271775188209631232 o

60871763 2435374706526243 5598295072094289920 o