Саем на книгата 2012 – Кавадарци


25.10.2012

Во периодот од 22 до 29 октомври се одржува Саем на книгата 2012 во Кавадарци во просториите на Библиотека Феткин.

Во прилог можете да погледнете фотографии од Саемот на книгата.

00_664773_288787674565833_1925574211_o

00_621355_288787337899200_1523176042_o

00_415577_288787884565812_1725223019_o

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно тука