Отворање на саемот на книгата 2015


29.10.2015

1

12188228 1022937664436628 5039144736413140828 o

 12034294 1022937874436607 2771891465298793514 o

10955772 1022952944435100 2545074779707762262 o

Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.