Работилница на тема 8ми Март


14.03.2012

По повод 8ми Март, денот на жената, ЈОУ Библиотека „Феткин“ – Кавадарци, организираше работилница на тема 8ми Март, заедно со учениците од IV одделение од ООУ “Тоде Хаџи-Тефов“ од Кавадарци.

Rabotilnica_8mi_Mart_2

 

Rabotilnica_8mi_Mart_3

Rabotilnica_8mi_Mart_1

Повеќе фотографии од оваа работилница можете да погледнете тука