Јавен час – Обработка на лектирите „Зоки Поки“ и „ Касни Порасни“ со учениците од II одд. ООУ „Страшо Пинџур“ од Кавадарци


03.12.2021

Во просториите на библиотеката, на наше големо задоволство се одржа јавен час – Обработка на лектирите „Зоки Поки“ и „ Касни Порасни“ со учениците од II одд. ООУ „Страшо Пинџур“ од Кавадарци. Благодарение на наставничките Елена Соколова, Дијана Бојкова, Ѕвезда Настова и Стефка Саздова, присуствувавме на час збогатен со изработки на илустрации од лектирите, слушнавме и песничи за здравата храна. Ви благодариме и ве очекуваме повторно.