Библиотека Феткин Кавадарци Ве поканува на промоција на книгата „Со солзи по патот на судбината“


21.05.2024

Библиотека Феткин Кавадарци Ве поканува на промоција на книгата „Со солзи по патот на судбината“ од Диме Ристов во НЕГОТИНО.
22 Мај (Среда) од 19.00 часот
Центар за култура Ацо Ѓорчев
Неготино