Библиотека Феткин ве поканува на промоција на книгата „Со солзи по патот на судбината“ на Диме Ристов – Кана


15.04.2024

Библиотека Феткин ве поканува на промоција на книгата „Со солзи по патот на судбината“ на Диме Ристов – Кана.
18 Април 2024 (четврток)
Кино сала на Дом на Култура Иван Мазов Климе