Директорот на Библиотека „Феткин“, Петар Гурев, гостин во утринската емисија „УТРО“


02.11.2023

Директорот на Библиотека „Феткин“, Петар Гурев, беше гостин во утринската емисија „УТРО“ на КТВ телевизија, каде се разговараше на повеќе теми за работата на библиотеката и за тековниот Саем на книгата 2023.