Донација од ДРЕКСЛМАИЈЕР


18.06.2018

Донација на столици од компанијата „ДРЕКСЛМАИЈЕР“ за библиотеката „Феткин“-Кавадарци. Ви благодариме и се надеваме дека и понатаму ќе имаме успешна соработка.

35546846 1917988781598174 6693202340310155264 o