Дружење со учениците од ООУ „Страшо Пинџур“


03.11.2021

Дружење со учениците од ООУ „Страшо Пинџур“ со наставничките Тодорка Каровска и Весна Серафимова, кои беа во посета на библиотеката „Феткин“.