Формиран клуб на друштвени игри


11.07.2019

Денес (11.07.2019), во рамки на ЈОУ Библиотека Феткин- Кавадарци, се формираше клуб на друштвени игри. Членовите на клубот заеднички одлучија за активностите кои што следуваат. Клубот брои 22 љубители на друштвени игри. Уште една потврда дека времето брзо поминува и без користење на интернет и технологија.

SmartUp – Social Innovation Lab U.S. Embassy North Macedonia #БиблиоБум #СтараИнспирација #НоваТрансформација

66438107 2529318283798551 2222857442121744384 o

66734510 2529317613798618 5288950507866423296 o

66510419 2529317747131938 7084184444604514304 o

 

64943727 2529333680463678 340808365061963776 o

66728104 2529318050465241 2384294207532564480 o

66441052 2529333997130313 9220100190898225152 n

66530374 2529333843796995 3133699772288860160 n