Годишно собрание на БЗМ


04.07.2014

Библиотекарско здружение на Македонија-собрание одржано во Кавадарци на ден 19 и 20 јуни 2014 година

Godisno-sobranie-BZM

Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.