Интервју со Петар Гурев, директор на Библиотека „Феткин“ Кавадарци


24.02.2024

Директорот на Библиотека Феткин Кавадарци гостин во подластот на младите новинари од Весник Ѓорче Петров Кавадарци . Горди на вакви ентузијасти уште од средно образованое. Ви благодариме за интервјуто и подршката.