Изложба на укоричени изданија од Дневниот Весник Нова Македонија


13.07.2023

На 14 јули 2023 година (Петок) Ве покануваме
на ИЗЛОЖБА НА УКОРИЧЕНИ ИЗДАНИЈА ОД ДНЕВНИОТ ВЕСНИК НОВА МАКЕДОНИЈА.
Библиотека Феткин ќе ги изложи пред граѓаните, сите излезени броеви на дневниот весник „Нова Македонија“ од 1946 година па се до 2002 година.
Се гледаме на Градскиот плоштад од 10.00 часот