Известување – ЈОУ Библиотека „Феткин“ – Кавадарци


25.03.2020

Почитувани,

Врз основа на мерките и активностите за превенција од ширење на болеста COVID-19 донесени на 25 седница на Владата на РСМ одржана на 21. 03. 2020 година ЈОУ Библиотека „Феткин“ – Кавадарци

НЕМА ДА РАБОТИ ДОДЕКА ТРАЕ ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА