Кавадаречки Поетски Натпревар


20.05.2024

СЕ ОХРАБРУВААТ СИТЕ ПОЕТИ ОД ОПШТИНА КАВАДАРЦИ
Да земат учество во наградниот натпревар во читање на сопствени поетски творби. Со овој настан во организација на Библиотека Феткин Кавадарци и Милица Паулус ќе се обележи празникот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј.
Сите љубители на пишаниот збор ги покануваме да присуствуваат на настанот.
23.05.2024 (четврток)
19.00 часот
Библиотека Феткин