Мини саем на книгата на 13.04.2022 год. од 09 – 18 часот во Библиотека “Феткин”


08.04.2022

Мини саем на книгата на 13.04.2022 год. од 09 – 18 часот во Библиотека “Феткин” Кавадарци на Издавачката куќа “Сакам Книги” . Голем избор на книги по саемски цени