Наградата стигна во вистинските раце


07.06.2021

Конечно наградата стигна во вистинските раце. Ученичката Софија Ставрова од подрачното училиште во с. Курија, освои второ место на литературниот конкурс по повод 8 Март. Софија од оправдани причини не можеше да присуствува на доделувањето на наградите, па затоа денес со својата наставничка Марјонка Андоновска не посетија и ја подигнаа наградата.
Честитки до нив.