Недела на детето


04.10.2018

По повод неделата на детето, библиотеката „Феткин“ беше посетена од учениците од прво одделение од основните училишта од нашиот град и им беа читани бајки.

43129843 2083005171763200 5483937083892432896 o

43167774 2083004941763223 3252038310410846208 o