Добредојдовте на официјалниот сајт на библиотека „Феткин“ од Кавадарци. На ова место ќе се обидеме да ги доближиме до Вас сите новитети и настани коишто се однесуваат на нашата билиотека. Страната ќе биде редовно ажрирана со нови податоци, а исто така ќе се креира...